MGO je na Instagramu

Nedávné zveřejnění výsledků programu Excelence je důkazem toho, že studenti Mendelova gymnázia jsou úspěšní v krajských, republikových, ale i mezinárodních soutěžích. O jejich znalostních kvalitách není pochyb, stejně jako o jejich literárně-spisovatelských schopnostech, o čemž se můžete přesvědčit na stránce E-almanach. Další výzvou pro jejich tvořivost a vtip je sociální síť Instagram, kde mohou své nápady zachytit objektivem fotoaparátu.

Studenti,

vaše upravené fotografie posílejte na e-mail kavecky.patrik@mendlak.cz. Doplňte i odpovídající hashtagy (povinné jsou #mgo a #mendlak).

Zasláním fotografie souhlasíte s jejím zveřejněním na instagramovém účtu MGO. Jméno autora bude uvedeno v komentáři pod fotografií. Pokud si však budete přát, můžete publikovat pod uměleckým nickem. Vaší fantazii se meze nekladou, až na jedinou – fotografie musí být jakkoliv spjatá s Mendelovým gymnáziem, ať už samotným obsahem či průvodním textem. Tvořte koláže, animace, zapojte nejrůznější filtry a přídavné čočky. Foťte mobilem nebo tátovým teleobjektivem v ceně vozu. Je to na vás. Ti nejlepší získají důvěru a přístup k účtu. Setká-li se Instagram s vaším zájmem, zasoutěžíme si o nejlepší fotografii.

Posilte daguerrotypii současným způsobem. Těšíme se na vaše nápady.

Autor příspěvku: Patrik Kavecký